Accidente rutiere

ACCIDENTE RUTIERE

INFO LINE ACCIDENTE RUTIERE: +393899587934

Accidente rutiere: biroul Legal Bertaggia ofera un serviciu de protectie legala, fie extrajudiciara cat si judiciara, adresata tuturor celor care sunt implicati in accidente de circulatie, mai ales pentru cetatenii straini; (romani domiciliati in Italia) si nu numai: cetateni romani care au avut un accident rutier si nu au fost satisfacuti de drepturile lor din nenumarate motive: -necunoasterea legislatiei in vigoare, indrumarea catre persoane incompetente in domeniu, non compensarea daunelor si nu numai.

Protecție Legală în Caz de Accident Rutier

În cazul în care te afli într-un accident rutier, este esențial să ai acces la asistență legală competentă. Biroul Legal Bertaggia îți oferă servicii complete de protecție legală, atât pe cale extrajudiciară, cât și judiciară. Specializându-ne în cazurile de accidente rutiere, suntem aici pentru a oferi sprijin tuturor celor afectați, inclusiv cetățenilor străini, cum ar fi românii care locuiesc în Italia.

Drepturile Tale După un Accident Rutier

Cetățenii români și nu numai se pot confrunta cu situații dificile după un accident rutier. Desigur, drepturile tale trebuie respectate. Noi înțelegem că, adesea, oamenii nu sunt pe deplin informați cu privire la legislația în vigoare sau sunt îndrumați spre persoane incompetente în astfel de situații. Biroul Legal Bertaggia se angajează să te sprijine în obținerea drepturilor tale și în obținerea compensației pe care o meriți.

Servicii Noastre Profesionale

Suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii profesionale în cazurile de accidente rutiere. Biroul nostru este în parteneriat cu o agenție de informații pentru a asigura obținerea rapidă a tuturor documentelor necesare. De asemenea, avem o echipă de medici legali capabili să efectueze expertize medicale într-un mod rapid și eficient.

Protecția Victimelor de Accidente Rutiere

Pentru noi, protejarea victimelor de accidente rutiere este o prioritate. Oferim asistență în deschiderea și monitorizarea procedurii penale, împreună cu avocații noștri specializați în drept penal. În plus, suntem pregătiți să abordăm cazurile civile pentru a ne asigura că obții compensația corectă.

Avantajele Colaborării Cu Biroul Legal Bertaggia

  • Rapiditate: Reacționăm imediat după un accident pentru a colecta toate informațiile relevante și pentru a gestiona interacțiunea cu martorii.
  • Transparență în Prețuri: Nu solicităm plăți în avans de la clienți, inclusiv pentru vizitele medicale. Plata se face ulterior, în funcție de acordul stabilit cu avocatul.
  • Eficiență Profesională: Echipa noastră calificată și profesionistă lucrează în timp real, acoperind atât cazurile penale, cât și cele civile. Avem o structură specializată pentru a gestiona cazurile de cetățeni români implicați în accidente de circulație.

Contactează-ne Pentru Asistență Legală

Dacă ai fost implicat într-un accident rutier și ai nevoie de asistență legală de încredere, sună la Info Line-ul nostru pentru accidente rutiere la numărul +393899587934. Echipa noastră de avocați pregătiți este aici pentru a te ajuta să obții drepturile și compensația pe care le meriți.

Biroul Legal Bertaggia dispune de un serviciu care protejeaza toti cei care sunt victime in accidente rutiere, incat, sa fie posibil ca daunele sa fie incasate in timp real. Biroul nostru este conventionat cu o Agentie de Informatii pentru descoperirea rapida a informatiilor si documentelor necesare, cat si de Medici Legali capabili sa faca expertize medicale in timp rapid si eficient. Avem competenta de cate ori este nevoie sa supraveghem toata Procedura Penala care se deschide in urma accidentului de circulatie prin avocatii nostri penalisti cat si pentru urmarirea unei eventuale Cauze Civile daca compensarea propusa nu este cea reala. Adresandu-va Biroului de Avocatura Bertaggia aveti trei avantaje:1) Rapiditatea: Garantam o interventie imediata dupa accident, asigurand toate informatiile despre accident si martori.

  • 2) Preturi: Biroul nostru NU cere bani in avans de la clienti, nici macar pentru vizitele medicale: cand se face rambursarea, clientul are obligatia sa plateasca procentul stabilit de comun acord cu avocatul, sau, in cazuri mortale, cu mostenitorii.
  • 3) Eficienza: Biroul dispune de un personal calificat si profesionisti in timp real, atat pentru cazuri penale cat si civile in acelasi timp. Dispunem de o structura de profesionisti romani pentru raporturile cu persoane de aceasi nationalitate implicati in accidente de circulatie.

contattaci

INFO LINE ACCIDENTE RUTIERE: +393899587934

© Toate drepturile rezervate
NOTE OBLIGATORII pentru citarea sau reproducerea articolelor și documentelor publicate pe www.avvocatobertaggia.org
Este permis doar să se facă link de pe propriul site către pagina de pe www.avvocatobertaggia.org care conține articolul de interes.
Este interzis să se copieze întregul articol pe alt site; chiar și în cazul publicării unui extras parțial, este întotdeauna obligatorie indicarea sursei și includerea unui link direct către pagina de pe www.avvocatobertaggia.org care conține articolul.
Pentru citarea în cărți, reviste, teze și orice altă publicație, online sau tipărită, a articolelor (sau a fragmentelor din articole) publicate pe www.avvocatobertaggia.org, este obligatoriu să se indice sursa în următorul mod:
Autor. Firmă de Avocatură Internațională Bertaggia – Titlul Accidente rutiere, pe www.avvocatobertaggia.org

Această Fișă are exclusiv scop informativ și nu angajează în niciun fel nici redacția online, nici Cabinetul de Avocatură Internațională Bertaggia. Nu luați niciodată decizii fiscale sau juridice fără a consulta în prealabil un avocat expert în domeniu.

 

 

Insurance Quote

Errore: Modulo di contatto non trovato.